söndag 27 februari 2011

Plus och Minus :-)

Att Attrahera Motpoler.
Beroende på om vår själ är mest Yin – Laddad (-) eller Yang – Laddad (+)Så finner vi vår motpol i det motsatta.Det betyder inte att det bara handlar om Människor.Allt har en plus och en Minus-sida, även en sten.Ju mer vi attraherar Komplement till oss själva, i ALLA strukturer i livet, desto mer bygger vi upp e...n helhet och en hel person.
En Tvillingsjäl är en person som sätter det där extra extra på vår tillvaro, det komplement som vi kanske saknar och längtar efter men inte kan beskriva med ord.
Dock går vi genom hela livet i olika strukturer, arbete, kompisar, boenden, ekonomi, bilar, inredning, ALLT, Har och Är en struktur, som i sig är laddade med + och – och beroende på HUR vi möter dessa strukturer eller agerar i dem, möter vi laddningen som vi behöver lära oss om, just i den stunden, det mötet.Att något flyter bra betyder inte på något vis alls, att det skulle vara en motpol, alltså utvecklande!Tvärtom är det känns känns enklast just här och nu det som är i samma vibration som oss själva :-)Betyder det att vi ska söka upp alla Motpoler i livet och LIDA oss igenom skiten?Nej, inte ens det, är vad det betyder.


Vi Kan, om vi vill, välja att SE MENINGEN med det som sker och välja att i NUET acceptera först och främst vår egna reaktion, lära oss om oss själva, och inse att MÅNGFALD är Rikedom och jag är inte alltid den som har rätt!


Vi är här för att komplettera varandra <3Så Låt oss!Om Jag träffar en partner som är EXAKT som jag så känns det skönt..eller hur? Gott liksom, Ja men vi är tvillingsjälar, vi delar allt i tycke och smak.


Nej nej kära du.


Så enkelt var det ej ;)Tvärtom, så är Ni attraherade av varandra för att ni speglar varandras sidor och förstärker varandras Egon.


Inget annat. Absolut utvecklande i sig men kompletterande? Nix.

Dras du med fysiska problem? Smärtor? Besvär?


Alla dina Celler är + och – laddade.Om du attraherar ENDAST din egen laddning för att det gör livet så mycket enklare, kommer du att känna av det i kroppen. Kroppen såsom alla andra strukturer behöver sin motpol för att smälta samman och balanseras.

Ju mer du jobbar aktivt och medveteandegör din ”JAG ÄR JAG-Process, desto mer balanserad blir du, inom som utom och desto enklare gör du för dig själv om nu din målsättning Är, att finna din Motpolare, din tvillingsjäl.

Men först, Vem är du och Vad, Är du?Spännande va?:-)
/Carola

1 kommentar:

 1. Så minus och minus blir inte alltid plus...

  Såg nyligen en film om hur det går när två "lika"krafter möts,dom tog ut varandra och blev svagare ju närmre dom kom varandra...(jaja det var ju en film från hollywood)

  Att kunna lägga av sig allt och börja om på ny kula.
  Att kunna släppa allt och alla är jätte svårt.
  Visst snacka går ju men...Det svåraste är att släppa sig själv tror jag

  Kloka Carola som jag alltid hyst en dragning till befinner sig nu på behörigt avstånd :-)

  Sökande efter en högre mening letar jag dock efter visdom då min längtan är att uppnå denna.

  En liten liten gubbe som vill bo i en stubbe
  utan dom falska attityder och plattityder som finns idag.

  Och ja mycket.


  N

  SvaraRadera