onsdag 20 januari 2010

Vilket hundliv!

Ja det är ju vinter. Snö kallt och rysligt om man inte kan finna en varm och skön plats i alla fall då och då. Inne vid ena kaminen har jag arrangerat en säng till Sirius, lilla stora katten som knappt vet om han är hund eller katt. I alla fall älskar han sin säng. Men det är han inte ensam om...

Här gosar han med Edith som också har det varmt och skönt i sin åkpåse :-) Egentligen ville han krypa ner i den men det gick inte helt enligt hans planer..


Han är ju inte den minsta lilla katten om man säger så...

Fröken står här och sover, även hon har hittat en varm säng att sova på, jag vill inte avslöja var och vad för det gör man inte om damers hemligheter, men jag kan avslöja att hon luktar SKIT!


Så har vi då den där sängen, som Sirius älskar, det är bara det att alla andra älskar den också!
Edith brukar sitta och läsa i den, Tanja, ML:s Bordercolliemix sover alltid i den när dom är här, och nu Doris, vårt nytillskott till familjen, den DÄR sängen är MIN sa hon direkt.

Tanja får inte plats men det gör inget för ligger i den gör hon!
Och om ni ser hur stor Mitzy är, så kan ni förstå att hon inte ens BORDE försöka lägga sig i den..men jodå, i går kväll tog hon sig samman, tog beslutet och PRESSADE sig ner i den och fick nästan panik men i den skulle hon vara.
Alltså.
Jag har inte provat, kanske är den så skön?
Ja vilket hundliv va, jag tror det är dax att ställa in en till så att Sirius kan ha sin säng ifred :-)
Hur har ni det?
Får ni ha er säng ifred?
Ibland vill man ju inte ha sin säng ifred men det var en helt annan historia.
Häpp!
Ha en god dag!
/Carola

1 kommentar:

  1. Mitzy sov i kattsängen hemma hos mig också, tillsammans med katten ;)

    SvaraRadera