onsdag 7 juli 2010

Upp eller ner eller upp och ner?

Hur många procent av din kapacitet i livet nyttjar du precis här och nu?

Känner du att du kan mer men har ingen aning om hur du ska hitta dörren till att frigöra de procenten av ork, vilja och lust?

Känner du att du mår bra av att tänka på en person men när ni umgås mår du sämre?

Det handlar om energi.

Som alltid såklart då allt handlar om energi.

Jag ska ge några exempel på frigörande eller instängande av energi.

Som jag redan nämnt, man kan tänka på en person, må jättebra så länge vi håller oss till att tänka på personen, skulle vi sedan umgås med personen så mår vi inte lika bra, efter en stund dalar energin och man mår helt enkelt sämre för varje sekund som går.

Då mår du bättre av att tänka på personen än att umgås med honom/henne. Att då fortsätta umgås med denne kommer att sänka din procent av kapacitet.

Man kan tänka att man ska städa. Tanken är jobbig, man blir låg, drar ut på det, men..

När man väl städar och har städat mår man mycket bättre! Här var själva görandet mer energihöjande än tanken.

Här frigjordes inte energi förrän själva görandet tog plats.

Samtal som man vill ringa men skjuter upp.

Tanken på att ringa är jobbig. Man skjuter på det från dag till dag och hittar på alla möjliga ursäkter. När samtalet väl är ringt innfinner sig en otroligt skön känsla, ofta en kick, en belöning i känslor, en frisättning av energi, en frekvenshöjning helt enkelt.

Ju längre man drar ut på att ringa samtalet (Bestraffning) desto större blir kicken (Belöning)

Att välja att jobba med sitt livs arbete.

Tanken på det är svindlande, underbar, en tröst i många år, en flykt bort från det jobb du just nu innehar, ett dagdrömmeri mitt i det jobb du utför just nu! Men när ska det bli av?

Här är tanken energihöjande i stunden men på sikt dränerande, om du aldrig tar steget fullt ut kommer tanken att bli ångestfylld och till slut kommer du att undvika att ta det där steget då du tror att det där arbetet du längtar efter är nog ändå inget för dig då du ju mår lite olustigt av bara tanken.....

..........................................


!

Om du tar steget att göra det jobb du längtar efter frigör du enorma mängder av potensial, kreativitet, energi och kapacitet, du höjer din frekvens flera snäpp! Och frågor som ekonomi eller annat blir bara ett brus i havet av allt annat som kommer att skölja över dig, du tar emot det som "gåvor" i livet men det är inget annat

Än Energi..som du själv frisatt genom att ta nästa steg.

Om du mår bra av att umgås med en person, du fyller på ditt energiförråd, du blir lycklig, du trivs i dennes sällskap och vill att det ska vara för evig..Men omständigheter gör att du inte umgås med personen frekvent, då kan tankarna göra ont, då kan tankarna vara dränerande och få dig att sänka din potensial att öka kapaciteten för frigörandet av livs levande procent.

Tänk över dina tankar en stund.

Fråga dig själv.

Är det tankarna eller är det görandet som jag blir glad eller mår dåligt av?

Om det är tanken säger jag grattis, för hur enkelt blev det inte då?

Tanken ändrar du i ett vips, du vet hur man tänker, du tänker hela tiden, och om du har svårt att ändra en tanke, låtsas!

Låtsas att du HAR vänt på tanken, bara för att känna hur det känns att tänka den tanken. Snart har du glömt bort att tanken var svår att vända och snart är tanken din att tänka för att det är så.

Om situationen istället är så att Görandet är det jobbiga, då ställs du inför ett helt annat val, här får du helt enkelt välja bort görandet eller göra görandet på ett annat sätt

ELLER

Vända dina tankar så att tankarna på ett mer positivt, konstruktivt vis understödjer Görandet. Tänk positivt istället för negativt helt enkelt!

Frekvenshöjning innebär att vi vibrerar med en högre vackrare ton. Denna frekvenshöjning är som en födelse mitt i livet. Vi kan uppleva det som en dramatisk, jobbig, tuff tid i livet som så småningom mynnar ut i lättnad och vila, i alla fall en stund innan nästa höjning introduceras.

Det är upp till oss, den enskilda människan (Generellt) att avgöra hur fort vi vill höjas i frekvens.

Om vi väljer att gå fort framåt att lära oss i snabb takt kommer livet att ta dig på en svindlande färd av situationer och processer som kan kännas göra ont. Det blir en tuff färd...fram till Friheten..och oj vad du kommer att längta efter friheten.

Detta ska ej och aldrig förväxlas med Martyrens ineffektiva passiva livsdeltagande där han eller hon sitter av sin tid i sitt eget fängelse.

Om vi väljer att gå sakta framåt och få till oss frekvenshöjningen mer pö om pö, lever vi livet i mer stilla mak, mer rutiner, mer hemma, i lugn, dock ett ganska mediokert icke upplyftande liv som inte ger oss den utveckling vi kanske önskar så det är inte ett dugg säkert att vi känner oss nöjda på slutet ändå.

Vi kan styra detta genom enkla tankeövningar, som Ni vet..allt börjar med tanken..

Synkronisation blir det när vi kan njuta av nuet.

När vi kan tänka vackra, fina underbara tankar, uppleva starka fina underbara njutningsfulla göranden, möten, känslor.

När både tänkande och görande är Givande, då når vi frekvenshöjning och ett utvidgande av vår kraft, vår skapelse, vårt Jag, vår kapacitet.

Generellt nyttjar vi inte ens hälften av vår kapacitet då vi inte jobbar med den inre delen utan jagar oss fram i livet för att skapa alla de yttre förutsättningar vi tror oss behöva.

Medan den inre delen som Faktiskt är en förutsättning för den yttre (!!!) Sakta men säkert tynar bort.

Pengar gör dig inte lycklig men Lycka genererar pengar ;))

Jobba med att må bra av både tanke och görande, se dig omkring i ditt liv och välj ut vad du vill jobba med, kom gärna tillbaka hit och berätta hur du gör och hur det fungerar!

Ska du börja med tanken eller görandet?

Eller både och?

Eller skiter du i det och låter livet ha sin gilla gång?

Är du nöjd med din situation? Frågar jag då..

Nej..då är det väl dax att du börjar njuta livet?

Höjer frekvensen

Tar nästa steg

Mot vila ro, oberoenden harmoni och

Lycka!

3 kommentarer:

 1. Japp!!!! KLockrent!!! Så jag tar nu tillbaka mina steg och backar inte, utan jobbar med det som höjjer min energi! Och det finns massa roligt att göra! Kram Love!

  SvaraRadera
 2. Så sant som det är skrivet.Tänk om alla människor hade fått läsa dessa sanna och visa ord. (Carola du har alltid en plats i min själ)
  Carina

  SvaraRadera
 3. När jag var liten och lärde mig nya saker så gick det som en rysning genom ryggraden upp till hjässan, inte obehagligt snarare tvärt om. När jag senare blev lite äldre så var den känslan inte lika vanligt förekommande och efter 20 försvann den helt. Men döm om min förvåning när jag en dag var i skogen och den bara slog till med full kraft. I samma stund visste jag att det är här jag hör hemma det är här jag vill leva,verka och dö...

  Numera behöver jag bara tänka på något/någon som jag tycker om så finns känslan där varm och vibrerande full av energi.

  Tack


  N

  SvaraRadera