tisdag 25 januari 2011

Dagens Outfit

När barnet själv får bestämma!

Jo såhär är det.

När man är 2½ så bestämmer man själv. Hela världen kretsar kring ens fötter. Märk väl, lågt ner, tåhöjd!

Att man som Mamma skulle ha något ord med i spelet om tex. vad Barnet ska bära för kläder, är ett av de största skämten i mannaminne.

Av döma av dagens gulliga fina kommentar på ett annat inlägg (Tack N ;) ) Så konstaterar jag att jag har alldeles för lite Modeinlägg i min blogg, därav dagens Outfit som presenteras av den Modemedvetna Edith:Här i full färd med att sjunga "MoaJuliaFisOmelett" Samtidigt som hon intager Posen som hon anser vara mest främjande för dagens utstyrsel, nämligen Sommarbyxor och vintermössa.För att ingen ska missa vad hon har för skolväska (Ja dom har det på det Elitistiska dagiset här) med Minni Mouse som hon uttalar med perfekt Svensk brytning på, Jo, Tyska...


Så vet Ni hur det kan se ut här och ja, Dagisfröknarna är som vanligt lika imponerade när Edith kommer i sina kreationer och passar så fint in (Not) bland de andra sterotypa barnen med sina vita ansikten på grund av avsaknad av Lite jävlar anamma och frisk Luft.

Hon kom hon sågs hon gick.

Vi har nu sagt upp dagisplatsen i avsaknad av bland annat, Humor, Frisk Luft, Glädje, Skratt och Fritt lekande.

Det förstår ni ju var jättepopulärt.

Istället ska Edith få vara i ett familjehem om dagarna, där man hjälps åt med gårdens djur, kan jaga hundar o dra dom i svansen, hjälper mormor att laga maten, pappan att bränna brännvin och slipper, BE NÅGON JÄVLA Bordsbön.

Hej hopp.

4 kommentarer:

 1. CUTE outfit! That girl has taste! *lol*

  Bra att Edith har fått plats i ett familjehem!!! This is going to be roligt!

  KRAM Mickie och Ingrid Mickie och Ingrid Mickie och Ingrid.....

  SvaraRadera
 2. Barn ska ha rosor på kinderna,sår på knäna och smutsiga tassar. Att dom sen blir alldeles för tidigt indoktrinerade av massa skit från TV och annat är faktiskt inte deras fel utan vårt.

  Det senaste är ju en strippastång att hänga på när man är 5 *skakar på huvudet*

  Må dom päronen som låter/tvingar sina barn göra detta drabbas av insikt snart och att den biter dom i näsan!

  Frid och ljus


  N

  SvaraRadera
 3. Dessutom så är barn också människor o bör behandlas som sådana! Dvs med lika stort värde o med samma rätt att behandlas med respekt som alla andra människor, antingen man är vuxen, gammal, funktionshindrad, invandrad eller instoppad i något annat fack...

  SvaraRadera
 4. Haha! Tror vi gjorde revolt mot skolan samma vecka... ;)

  SvaraRadera