måndag 19 april 2010

Hansepferd Mässa del 1.

Jag tror, jag kan lova er, att denna läsning vill ni inte missa. Jag måste dock dela upp den i några gånger annars blir jag lätt anklagad för träningsvärk i skrattmusklerna.

Jag har varit på Turné och som vi alla vet medföljer det vissa risker för att allt kan hända. Och jag kan lova, att ALLT hände.

Bara resan ner...jag har haft körkort sen i Februari.

Förra veckan körde jag ner till Bremen själv.

Autobahn var coolt, jag gillar att köra fort så det var ju inga problem. Men KÖ! Jag avskyr köerna. 2 timmar stillastående bland tunga avgaser. Blä.

Väl framme (Och ja jag hittade hela vägen utan Navi) var jag liite trött, nehejdå, då var det bara att börja jobba.

Dagen efter var det dax för mig och Alex att köra tillbaka till Hamburg. Sagt o gjort. Alex fick åka, jag körde och nog blev det köra av. Plötsligt var vi i Hamburg Centrum med sina alla filer och ganska komplicerade korsningar men det gick bra det med och vi hittade vår väg till mässhallarna.

Det kostade 1000:- att parkera direkt utanför men när latheten tar överhanden finns inget pris.

Så. Efter att Alex fått mig att skratt mig fördärvad och gråta på samma dag var vi då äntligen där och skulle in o kolla vår plats.

Modet sjönk lite. Kan jag säga.

Trixie hade berättat om de vackra vita väggarna som skulle vara på plats. Det var dom INTE.En något uppgiven Alex som funderar över...Om parkeringen kostade tusen spänn, vad kostar då två vita väggar? Ingen av oss ville ha Trixies reaktion på att där de faktum ej fanns vad hon beställt!!!!!! Tja, Reeperbahn och hamnen låg ju nära och där kan man köpa det mesta men två vita väggar????????

Denna synen gjorde oss inte alltför pigga och plötsligt sa Alex nej, nu åker jag hem, sagt o gjort drog han till Hannover och jag..Lilla jag i stora Hamburg stod kvar ensam i en hall full av vita väggar samt, två halvbruna väggar och Trixie var på ingång. Skulle jag berätta?
Skulle jag avslöja sanningen innan hon kom fram?
Nej. Jag beslöt mig för att sätta mig i bilen och göra ingenting en stund. Och så gjorde jag.
Läs den spännande fortsättningen som innehåller dusch på Reeperbahn sovande på en strand och ett frieri mitt på mässan!
Håll i hatten.
Brb.

1 kommentar: