tisdag 18 maj 2010

Berövad, bedrövad.

När vi finner verkligheten kan vi sluta frukta.

Det är kanske tvärtom det vi från samhället är programmerade med.

I två dagar har jag fått kraftiga reaktioner på min blogg, på grund av det senaste jag skrivit.

Oj vad förvånad jag blev, oj säger jag bara, vet Ni, allt, ALLT jag skriver här är direkt riktat till MIG personligen. MIG som person, MINA känslor mina tankar som avhandlas, ungefär som om NI har en direct acces in till min dagbok.

Att Några av er, i detta fallet flera stycken anser er och tror, att det handlade om er personligen är ganska kul, det visar på den sidan av Egot som skriiiker efter uppmärksamhet.

Jag menar detta vänligt och fint så please inga fler arga mail eller sms.

Att ömka sig själv är såklart ok, vem gör inte det då och då, dock kvarstår faktum att verkligheten kanske, kanske inte är som ni tror, kanske finns det andra vinklingar och jo,

Jag tror verkligen på det jag skrivit, mina texter riktade till Mig, först och främst sen till alla er hundratals som läser min blogg varje dag. För er som VILL ta åt sig. Och det är ju några av er som gör det, på olika vis.

Gör er själva en tjänst, ge er själva en chans, öka värdet ett snäpp idag, inse att allt som ÄR just nu är sådant Ni sjlva valt, själva skapat och allt exakt just nu inte kan bli bättre, exakt just nu, för det är NI som själva valt denna stund.

Eller som vi sa när vi var yngre..

Nu är inte nu för det var då...

Så är det ju och med de tankarna startar jag dagen, går jag in i nästa stund, med positiv tillförsikt att allt startar med en tanke och tankarna är de som jag själv skapar beroende på hur mkt stimuli från omvärlden jag låter komma in.

Mitt val är mitt min tanke min att skapa som jag vill och med tanken rätt tänkt kan min nästa stund bara bli bättre även om nuet är så bra det kan vara för mig.

Jag tillåter mig lita på att allt som sker just nu är det allra bästa för mig.

Självömkan och destruktiv Egoism lägger jag på komposten. Kanske växer det nya blommor i tankeform för mig att plocka om några dagar, så, allt skräp ner på komposten.

Ha en underbar dag alla

Tänk på vad Ni tänker på!!

Att bli bedrövad för att man blir berövad sitt martyrskap och tvingas inse sanningen att livet är enkelt om man vill, KAN vara ditt nästa steg. Var och ens val!

Vad tror och tycker Ni?


Kram!

6 kommentarer:

 1. Vissa människor kopplar precis allt de läser, allt... till sig själva. Jag har en sådan människa som läser min blogg, vi varken pratar, ses eller är vänner. Men ändock, så handlar allt jag skriver om... om henne.

  Så klart.

  Varför skulle jag blogga om mitt eget liv? Mina egna tankar? Och varför skulle mina tankar varje dag, gå till henne?

  Jag förstår inte riktigt.

  SvaraRadera
 2. myckettänkvärt o sant..säger hon som inser att hon nog inte tänker så mycket utanmest lallar omring o mår bra

  SvaraRadera
 3. Jag är ju utomstående på ett annat vis så jag tolkar ju det jag läser som enbart dina egna funderingar till dig. Som du vill dela med dig av eftersom det antagligen är användbart för någon annan med? Det är ju annorlunda när man har en närmare relation. Man tolkar in saker som antagligen redan finns som funderingar hos en - och så blir man sårad. Och innan man tänkt efter ordentligt så hasplar man ur sig något som bara visar ens egna tankar. Som redan fanns där innan. Och så sårar man. Ja, vi är nog ganska egoistiska och utgår från vårt egna universum hela tiden, där vi själva står i centrum. Det gäller att backa och tänka utifrån någon annan. Allt kretsar ju inte runt oss själva även om vi ofta tror det. Det är faktiskt mycket svårare än man kan tro! För övrigt har jag inte en susning om vad som kan vara störande i det du skrivit, har letat efter vilken text du menade. Men det är väl för att jag är utomstående, som sagt. Jag är lyckligt ovetande om vad som pågår! :) kram

  SvaraRadera
 4. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, Allt handlar om betraktarens ögon....tråkigt att de inte kan låta bli att läsa det du skriver då!!!.... Varför ska människor bryr sig så mkt, och gny så mkt stackars dom som inte har ett eget liv!
  Hade nog kunnat skriva en hel roman, men det är ju din blogg sida, får ta en dag på min egen istället!!
  Massa ljus & kärlek från mig till dig<3

  SvaraRadera
 5. Hur kan man tolka det på ett annat sätt är för mig en gåta... Det ÄR ju din blogg...

  Oj oj suck suck hur mänskligheten är.

  Katarina i byn

  SvaraRadera
 6. Christerdotter24 maj 2010 02:16

  Mycket bra skrivet i de sista styckena =) helt sant. Tack

  SvaraRadera