måndag 8 februari 2010

Tid

Å vad jag trivs i mitt hem på det nya sätt som jag arrangerat det, nu har jag verkligen min privata del, det är helt underbart och bara mitt :-)

Snön vräker ner igen, vintern i år är verkligen sådan som jag länge drömt om att få uppleva, detta är en riktig årstid! Härligt :-)

När man ibland står inför tveksamheter, håller ni med om att man bara inväntar att någon annan ska ta ett beslut, säga något avgörande eller själv ta första steget så att du själv slipper ta ansvaret för beslutet?

Så hade jag det nyss. Och jag har nog väntat länge på det. Nu kom det i alla fall och det gjorde att jag stängde ytterligare en dörr i mitt hjärta, vissa beslut är bra fast att dom gör ont, det är ju bara det du försöker hålla kvar som faktiskt gör on...så fort du släpper släpper också bördan, spänningen, smärtan. Ganska fiffigt det där med energi hur det fungerar.

I går startade säsongens Måndagsmöte igen, vi städade bort oönskade kanaler och behöll bara det som vi mår bra av. Det resulterade i att jag var önnu sjukare i morse med en hals svullen som en fotboll, ögonen igenmurade och tårarna bara rann av sig själv, hostan river i bröstet och jag darrar i hela kroppen av obalanserna som tränger sig före andra obalanser. Hur sjuk ska jag bli?

Huvudet är ok, knoppen är bättre än kroppen, vilket innebär att jag kan kobba vidare med texter böcker papper och annat administrativt men så fort jag bara tänker på att göra något fysiskt rasar jag ihop i feber innan tanken är sluttänkt.

I dagarna börjar jag jobba för kommande påskvecka, jag öppnar dörren för min Ateljé där både foto och Måleri ska kunna beskådas, detta är ett stort steg i mitt liv att äntligen ta tag i detta igen, en otroligt stor sten från mitt hjärta som släpper :-)

Det spritter i hela kroppen efter att få börja måla och vara kreativ igen, snart snart :-)

Equibalanceboken är ute till förbokning, vill du förboka ditt eget exemplar och vara en av de första som får sätta tänderna (Nåja, ögonen) i ett eget signerat exemplar så ska du kolla in denna sidan:

http://equibalance.eu/books.html

Böckerna sänds ut i slutet av Mars.

Grafiska Designern Christina Bolander från http://www.hammarqvistdesign.se/ har gjort det igen, ett fantastiskt vackert omslag, som ett smycke och jag är precis som sist jättenöjd. Chrsitina och jag har samarbetat tidigare med CD-Skivan http://djurkommunikation.nu/

Då Edith numera är på dagis 3 heldagar i veckan har jag tid att jobba undan så det ska jag fortsätta med nu, jag önskar er en vacker vinterdag allihop, på återseende och en extra kram till just DIG som förgyller mina dagar.

Kram!

2 kommentarer:

 1. Så duktig du är Carola.. ännu en bok... måste vara så stimulerande att kunnda sätta ord på sin kunskap, och få ut en bok... jag är så imponerad av dig, har jag alltid varit..

  Stort lycka till
  Katarina i Edsbyn

  SvaraRadera
 2. aha.. Det är därför jag blivit sjuk....
  Rensningar i mitt liv...

  Det vore ju onekligen ganska bra om man bara kunde lämna över beslutstagandet till nån annan...
  Så länge de beslutar som jag vill.

  Att slippa ansvar.
  Men jag snörvlar vidare och bestämmer mig för att nu jäklar ska mitt liv bli bra!!

  SvaraRadera