tisdag 8 mars 2011

Kopierat klipp klistrat - Läs!

Hur orkar man jaga YTA???

Hur orkar man förvänta sig uppmärksamhet av allt o alla?

Bre ut sig ta för sig?

Bah.

Klippt:
FLER och fler öppnar upp för informationen om att en ny tidsålder är på väg. Planeten och dess invånare förbereder sig för att öppna upp för och uppstiga till en femte dimension. Men vad innebär den nya tidsåldern?


Har uppstigningen någonting med religion att göra?

Vad innebär de olika dimensionerna?

Varför ska vi stiga till femte dimensionen?

VAD ÄR TREDJE DIMENSIONEN?

Det som vi upplever som "verklighet" idag är en del av det som brukar kallas för tredje dimensionen.

Tredje dimensionen är starkt begränsad och styrs av rädsla. Manipulation och makt härjar fritt och det nås lätt genom olika skrämseltaktiker (synd, skam, måste, borde, dömande, fruktan, lidande, död o.s.v).

Det vi upplever som "sant" är det som vi kan koppla till våra sinnen (känsel, smak, lukt, hörsel, syn) och vi mäter saker i längd, bredd, höjd, och tror på att tiden existerar . Det vi inte kan förklara skjuter vi gärna ifrån oss.

Vi lyssnar mycket utåt istället för inåt i en tro om att "pappa vet bäst" och ifrågasätter inte så mycket, utan accepterar kränkningar om andra säger att det är okay för dem att kränka. och/eller att de gör det i Guds namn.

Vi vill gärna vara störst, bäst och vackrast och mycket i livet blir till en tävling där vinnaren får allt. Vi uppskattar materiella ting mer än varandra.

Vi klankar ner på oss själva och andra och tar inget ansvar alls för vårat eget liv.

Vi går inte gemensamt utan låter varandra klara sig bäst själva.

Vi lever i stort sett i ett gammalt ekorrhjul där tidigare liv (karma), tidigare händelser och tidigare tankar påverkar otroligt mycket.

VAD ÄR FJÄRDE DIMENSIONEN?När Du går in i fjärde dimensionen så öppnar Du upp för att det finns mer. Du förstår att allt är ett. Du bryr Dig om Dig själv och andra mer och förstår att det finns ett djupare samfund i allt och alla.

Du ger hellre i kärlek än att Du roffar åt Dig och Du förstår att det Du ger är det som kommer tillbaka- i allting.

Du förstår att Du kan skapa Ditt liv på nytt genom nya tankar och hur Du re- agerar på det som händer i världen och universum.

Du släpper behov som att identifiera Dig med något (tex. "jag är advokat" eller "jag är sjukskriven") och ser ett samförstånd i att bara vara ("Jag är") och släpper därmed även lögnen om att Du är det Du gör.

Du förstår att Du själv varit Din egen värsta fiende och att inget negativt kan hända Dig, eller skada Dig om Du inte själv gett tillåtelse till det (på en medveten eller omedveten nivå).VAD ÄR FEMTE DIMENSIONEN?När Du stiger upp i femte dimensionen släpper Du ännu fler begränsningar bakom Dig.

Du upplever inte längre tid, åldrande eller liknande. Du har en mycket högre medvetenhet.DU KAN SE DET HELA SOM...

3:e dimensionen:

Du kan föreställa Dig Ditt liv som i en stängd låda. Du känner väl till lådans alla kanter och dess fyrkantiga form vilket Du kan uppleva som en trygghet. Du vet hur lådan luktar, känns och ser ut inifrån.

Ändå kanske Du ibland upplever en tomhet och ett mörker. Du kanske tycker att lådan börjar bli för liten för Dig?4:e dimensionen:

Du lättar nu lite på lådans lock och får syn på andra lådor som finns runt omkring Dig. Dessa lådor innehåller, precis som Din, ett liv.

Du tar kanske till och med bort hela Ditt lock och slänger iväg det? Men Du stannar gärna kvar i Din låda eftersom Du vet hur den fungerar.

Samtidigt frågar Du gärna andra hur de upplever sina lådor och känner ett intresse av deras berättelser och vad Ni skulle kunna göra tillsammans med Era upplevelser.5:e dimensionen:

Du får vara med om att Din, och alla andras lådor runt omkring Dig, plötsligt löses upp. Lådan var något som Du själv skapat för Din egen utvecklings skull. Och utan låda råder nu mycket större frihet och en gemenskap som Du aldrig tidigare upplevt.

Du öppnar upp för villkorlös kärlek och älskar Dig själv och andra precis så som Ni är.
!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

 1. Mmm... *nickar*

  Så att söka sig till likasinnade är då ett bra sätt att komma upp ur lådan?

  *vinkar lite försiktigt från min låda*

  Att göra sig av med känslor som vrede när man slår sig på tummen eller så tror jag är mycket svårt dock inte omöjligt.

  Avund är lättare då tror jag för det går ut på att du är fast i en myt om "lytet" som ska främja alla dina problem.

  Bara jag tex har alla pengar som han har eller tjänar kommer mitt liv att ordna sig...

  NOT !


  Du är ju vad du är och en del av allt som sagt.

  Men hur är det med orättvisor då?

  Ska man bara acceptera dom för att det är så?

  Har ju stött på en del sånt och dom flesta säger:

  Så är det bara inget man kan göra något åt!

  Ja att släppa att barn dör för att en värld av girigbukar ska kunna bli rikare har iaf jag väldigt svårt för...

  Där skulle jag gärna se att fler ställde krav på banker och politiker istället för att sätta in en hundring på nåt konto och sen kolla insidan på lådan igen.  NN

  SvaraRadera